Младо момиче сподели притестителен сигнал в столична група във Facebook. Никол

...
Младо момиче сподели притестителен сигнал в столична група във Facebook. Никол
Коментари Харесай

Мъж следи момиче край парк, дебне зад дървета ВИДЕО

Младо момиче показа притестителен сигнал в столична група във Фейсбук.

 Никол К. написа, че е била следена от мъж към парк " Гео Милев ". Тя споделя за станалото, с цел да предизвести дамите, които се движат сами в региона.

Случката се разиграла преди дни - на 10 ноември. Първоначално Никол решила, че индивидът просто върви в същата посока като нея.

Тя се осъмнила в него, откакто той се доближил неприемливо близо, правейки " странни придвижвания ".

След това Никол решила да го снима, а мъжът избрал да се изтегли във вътрешността в парка и опитал да се прикрие зад дървета, откъдето я следил.

Тя популяризира и запис, който по думите ѝ сочи въпросния човек.

 Вижте описа на Никол С. по случая, оповестен без интервенция:

" До всички девойки, които са сами по улиците сега в региона към парка! Пазете се от този човек, облечен с бежово дълго яке, носещ шапка със  същия цвят, като от горната страна си поставя и качулката, с брада и очила с черни рамки.

От " Галакси " до парка не спря да ме следи и да се крие зад дърветата, с цел да види накъде ще продължа да ходя! В 21:10 часа влезе във вътрешността в парка, щом видя, че го фотографирам.
Считах го за естествен човек, ходещ в същата посока, само че откакто си разреши на баира на " Триада " да се приближи неприемливо покрай мен, правещ странни придвижвания, бъркайки в якето си, осъзнах, че не е непокътнат. След като стигнах парка, започнах да забавям и да го следя. Оттам ми стана ясно, че през целия път до горе ме е следял. Дебнеше ме зад дърветата и т.н ". Към момента няма данни по случая да е подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи.
 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР